Free shipping to The Netherlands above €50. 

Antiliaanse pastechi

Dit is een authentiek Arubaans recept.

Ingredienten:

3 1/2 kopje bloem

1 1/2 kopje gehard vet zoals vast frituurvet

1/4 suiker

1 theelepel zout

Ijskoud water

Bereiding:

Snijd de gehard vet in de bloem. Voeg suiker en zout toe. Voeg net genoeg ijskoud water toe en meng tot alle bloem bevochtigd is. Behandel het deeg voorzichtig, meng lichtjes. NIET KNEDEN. Verdeel het deeg in lange rollen. Snijd in plakjes van 1 inch. Rol elk plakje uit tot dun en rond. Plaats een kleine hoeveelheid vulling op het deeg, vouw binnen 1/4 inch, sluit af en knijp dan dicht. Bak in een mengsel van olie en Crisco dat zeer heet is.

VULLING: De vulling voor pastechi kan van alles zijn wat je lekker vindt, zoals plantaardige kaas of soya gehakt.

OPMERKING: Deze kunnen gedeeltelijk worden gekookt en vervolgens in de vriezer worden bewaard voor later gebruik.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Text me :)